Türkçe (Change Language)

Merhaba

Penti Online Alışveriş

Çantam (0)

Bizden Haberler

Sayfa :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 10

Amerika Penti Yeni

Amerika PentiPenti    Amerika’da   ilk mağazasını açıyor. Boston’daki ilk konsept çorap mağazası olacak olan Penti, ürün, desen ve renk çeşitliliği ile Amerika pazarına giriyor.

 Çorap, mayo, iç giyimi tasarımı ve üretimi konusunda faaliyet gösteren   Penti; Amerika’daki ilk mağazasını Boston’un en önemli perakende lokasyonu olan ve uluslararası markaların yeraldığı Harward Square’ da açıyor.  Temmuz ayında  açılan mağaza aynı zamanda Boston’daki ilk konsept çorap mağazası olacak. 

Penti Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo konuyla ilgili verdiği açıklamada :

“Boston’u seçmekteki nedenimiz, Amerika’nın en dinamik ,  en yüksek gelir grubuna sahip ve  eğitim seviyesi en yüksek  bölgelerinden biri  olması. Aynı zamanda bir öğrenci şehri olmasından dolayı uluslararası bir yapıya sahip.    

Oradaki pazarı incelediğimizde gördük ki Boston’da çorap pahalı satılıyor.  Ayrıca çoraplar ya markette ya da department store’lardan satın alınabiliyor. Yani bir konsept çorap mağazası yok. Biz Penti olarak, Boston’daki ilk konsept çorap mağazası olacağız.  Yine yaptığımız pazar analizimizde  desen ve renk çeşitliliğinin tüketiciyi tatmin edecek düzeyde olmadığını gördük. Penti olarak desenlilerimiz, renklerimiz ve fonksiyonel ürünlerimizle ve   ilk konsept çorap mağazası olmamızla Amerika pazarına katmadeğer katacağımıza inanıyoruz. Koşullar uygun olursa hedefimiz Amerika’da 30 mağazaya ulaşmak.” dedi. 

Bugün Türkiye’de Pazar payının % 44 üne sahip olan  ve Avrupa’nın en büyük ilk 5 üreticisinin arasında yer alan Penti uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerliyor.

Yurtiçiyle sınırlı kalmayıp global pazarda da katmadeğerli ürünlerle varolan Penti’nin;   Makedonya’da (4) Suriye (2) Hırvatistan (4)  Sirbistan (1) Bosna Hersek 1, Bulgaristan (1 ), Rusya (1) Romanya (3)  Azerbaycan (2) Gürcistan (1) Suudi Arabistan (3) olmak üzere toplam 23 mağazası bulunmakta.